Óbánya 2008
Távlatok

Közeli terveink között szerepel egy budapesti műteremgaléria nyitása, ahol tagjaink munkái lennének láthatók, állandó kiállításban.
„Villa Filip napok”

2009 júliusában a Villa Filip napok alkalmából üvegfújás bemutatót tartottunk a Tóparti Galéria előtt.
Ott volt a falu apraja nagyja.
képek >>
„Corvin Mátyás Üvegei”

2008 oszén Balázs Péter, Kotormán László, Gálhidy Péter tgtársainknak nyílt közös kiállítása a Parti Galériában, ezt Pattantyús Gergely „Corvin Mátyás Üvegei” , majd Petrás Mária keramiku kiállításai követték. Corvin Mátyás Üvegei kiállítás mellett üvegfúvóbemutatót tartottunk a Barbakán várárokban. (Lásd a képeket pécsi üvegfúváscímmel, és a kiállításról.)
Óbányai üveges napok

Óbányán az Üveges Napokon volt csapatunk üvegfúvóbemutatót tartani 2008 júniusában, számos  valaha ott is fújt  üveget, parasztüveget fújtunk, néhányat az Óbányai Fazekasháznak, egy Kotyogósüveget és üvegolvasztótégelyt pedig az akkor nyílt  hosszúhetényi üvegmúzeumnak ajándékoztunk.
Továbbá együttműködési megállapodást kötöttünk a két falu kultúrális vezetőivel, hogy a jövőben üveges kirándulóútvonal, üveges kultúrkirándulás állomásait, programjait dolgozzuk ki, szeretnénk Jegenyés János üvegművész nyomdokain haladva létrehozni  színvonalas mecsek-hegyi sétautat, üvegfúvóállomással minden évben, a feltárt huták és kiállítások megmutatásaával.
ViradHuta

2006 őszén részt vettünk Noszvajon, a „Fény” symposionon, ahol üvegolvasztó-kemence faragását kezdtük meg a farkaskői művésztelep barlanglakásainak egyikében, „ViradHuta” néven. Bővebben erről a Hírpattantyúban beszámoltunk.
„Vándorhuta”

Szerepeltünk vándorhutánkkal Szombathelyen a Savaria Napokon,  Szegeden, a szegedi Hídi Vásáron,  és utána Berlinben a Magyar Kultúrális Évad keretében a Berlini Magyar Kultúrális Központban 2005 évben.
2006 –ban Alapítvánnyá szerveződött Társulásunk.
Mesterségek ünnepe

Három alkalommal szerepeltünk üvegfúvó bemutatóval a budai Várban, a mesterségek ünnepén.

Festők Városa

Kiállításunk nyílt Kaposvárott a Vaszary Képtárban  az utolsó symposion anyagában, a „Festők Városa” program keretében
2001-ben.
Szimpózium

A Fénybánya művészeti társulás (eredeti nevén: Fénybánya Az Első Magyar Délibábösszeszerlő Üzem) megalapítása után üvegmüvészeti színpózionokat tartott Bárdudvarnokon, a Goszthony Mária Nemzetközi Üveges Művésztelepen, öt alkalommal. Fényszövetség, Visszaváltó, Hazaárulók Kíméljenek, Sújtólég, és Rippl-Rónai Üvege elnevezésekkel.